RSS

14 Δεκ.

ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ..-ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ

 ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ- ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ   ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
Την πρωΐαν της Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου 2012, άγνωστοι της γνωστής οργανώσεως “Price-tag” έγραψαν αντιχριστιανικά συνθήματα εις τους τοίχους της Ιεράς Μονής του Τιμίου Σταυρού, εις την Δυτικήν Ιερουσαλήμ παρά το Εβραϊκόν Κοινοβούλιον-Κνέσετ.
Τα συνθήματα ταύτα εις την Εβραϊκήν γλώσσαν προσβάλλουν λίαν δυσφημιστικώς το πρόσωπον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ως γνωστόν παρόμοια συνθήματα εγράφησαν εις την αυτήν Μονήν και εις το παρελθόν υπό μελών της ιδίας οργανώσεως.
Ο ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης π. Κλαύδιος, ενημέρωσε περί τούτων το Πατριαρχείον, η δε Δημαρχία των Ιεροσολύμων μετά της Ισραηλινής Αστυνομίας απέσβεσαν εν συνεχεία τα συνθήματα ταύτα.
Την μεσημβρίαν της ως άνω ημέρας μετέβησαν εις την εν λόγω Ι. Μονήν δι’ ενημέρωσιν ο Γέρων Αρχιγραμματεύς Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος μετά του κ. Γιακούμπ Σαλάμε και του κ. Σεζάρ Μαρζήε, εκπροσώπων του Τμήματος Χριστιανικών Υποθέσεων του Υπουργείου Θρησκευμάτων του κράτους του Ισραήλ.
Το Πατριαρχείον, διαμαρτυρόμενον εντόνως, καταδικάζει την προκλητικήν ταύτην πράξιν, ως προσβάλλουσαν την θρησκευτικήν ελευθερίαν, δέεται υπέρ αφέσεως των αμαρτιών των δραστών ταύτης και συνεχίζει την αποστολήν αυτού εις την Αγίαν Γην, την προωθούσαν την ειρήνην, την συνδιαλλαγήν και την αρμονικήν θρησκευτικήν συνύπαρξιν των οπαδών των Αβρααμικών θρησκειών.
Θρησκευτικοί και Κυβερνητικοί παράγοντες του Ισραήλ, εν οις και οι ως άνω αναφερθέντες του Υπουργείου Θρησκευμάτων, κατεδίκασαν απεριφράστως την πράξιν ταύτην και εξέφρασαν την συμπαράστασιν αυτών προς το Πατριαρχείον.
Ο Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α. εις τα Ιεροσόλυμα κ. Michael Ratney, και η επί των Χριστιανικών Υποθέσεων του αυτού Προξενείου κα Cheryl Igiri εις τηλεφωνικήν συνδιάλεξιν αυτών προς την Α.Θ.Μ. τον Πατέρα ημών και Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον ωσαύτως κατεδίκασαν την πράξιν ταύτην και εξέφρασαν την αμέριστον αυτών συμπαράστασιν προς το Πατριαρχείον.

_____________

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΎΛΑ;..ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

fanela

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ 
 Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ  
ΑΡΧΙΜΑΝΔΙΤΗΑΠΟ 
ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Η αγάπη του για τη θρησκεία βρίσκεται στην καρδιά του και επιβεβαιώνεται από την αφοσίωσή του.
Η λατρεία του για τον Ολυμπιακό, όμως, είναι μέσα στην ψυχή του και έλαβε μία επιπλέον επιβεβαίωση.
Μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Ο αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαδάκης, έπειτα από 18 χρόνια στο Αγιον Ορος, επέστρεψε στην Κρήτη και το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε μία απρόσμενη επίσκεψη.
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρισκόταν στο Ρέθυμνο για το ματς με τον ΑΓΟΡ και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, με τον Μίλαν Τόμιτς τον συνάντησαν και του πρόσφεραν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παιχτών.
Στη συνέχεια οι δύο «ερυθρόλευκοι» ξεναγήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας, την οποία ο πατέρας Βασίλειος ανοικοδόμησε σε μόλις 14 μήνες και τις πόρτες της οποίας περνούν ετησίως περισσότεροι από 10.000 πιστοί!
KI OXI MONO  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ…ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ, ,όταν υπάρχει κέφι και χρόνος. Γιατί όχι;
___________________________________

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΚΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ..ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

Βγήκαν τα..»λαθρογκανέζικα» μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας..

Εισβολή τριών ληστών έγινε χθες λίγο μετά τις επτά το απόγευμα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπάλληλοι αντέδρασαν και τότε βγήκαν μαχαίρια.
Οι τρεις δράστες μετανάστες από τη Γκάνα, σύμφωνα με την αστυνομία, εισέβαλαν στο ανταλλακτήριο κρατώντας μαχαίρια.
Οι υπάλληλοι του καταστήματος, επίσης μετανάστες, αντέδρασαν. Ακολούθησε συμπλοκή. Ένας από τους ληστές δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο από έναν από τους υπαλλήλους.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο στο σημείο είχαν φτάσει ήδη αστυνομικοί οι οποίοι τους συνέλαβαν. Ο τραυματίας ληστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή

_______________________________

ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αεροπορική εκπαίδευση: Μάλλον το ΓΕΑ δεν ενημέρωσε τον ΥΕΘΑ…

Ανενημέρωτο φαίνεται πως άφησε το ΓΕΑ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο αναφορικά με τις δυνατότητες του συστήματος εκπαίδευση…

14 Δεκ 2012 | 0 Σχόλια | Περισσότερα

Αποκαλύψεις για τις σχέσεις Κατάρ, Εμιράτων, ακραίων ισλαμιστών και… επενδύσεων στην Ελλάδα!

 Πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά το ενδιαφέρον που δείχνουν σουνιτικά κεφάλαια (Κατάρ, Τουρκία) για οικονομική διείσδυση μέσω επε…

13 Δεκ 2012 | 0 Σχόλια | Περισσότερα

«Ανοιξιάτικο» Ισλάμ στην υπηρεσία της Δύσης

Η «Αραβική Άνοιξη» τείνει να καθιερωθεί και  στην Συρία με το καθεστώς Άσαντ να «τρίζει» Σε αυτή την αιματηρή αντιπαράθεση, συμμετέχου…

13 Δεκ 2012 | 1 Σχόλια | Περισσότερα

Διώξαμε τον πρέσβη της Συρίας από την Αθήνα!

 Η Αθήνα ζήτησε από την Πρέσβη της Συρίας στην Ελλάδα καθώς και δυο διπλωματικούς υπαλλήλους να εγκαταλείψουν την χώρα, ανακοίνωσε από…

13 Δεκ 2012 | 7 Σχόλια | Περισσότερα

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/#ixzz2EzwIilh2

_______________________________________

ΤΟ CNN…ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..

Ο QUEST..XΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…συνιστά να κάνουν διακοπές και χωρίς Ευρώ!

 
Ο Ρίτσαρντ Κουεστ, είναι από τα μεγάλα κανόνια του cnn, που με το στυλ του έφερε, έκανε οικεία τα οικονομικά στο μέσο Αμερικανό πολίτη..Μπορεί να μην είναι φιλικός, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήση την εγκυρότητά του.
Άλλο ένα προκλητικό ρεπορτάζ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αυτή τη φορά από το CNN international και τον γνωστό – εκκεντρικό – παρουσιαστή Richard Quest. «Αν θελει κανείς να κάνει διακοπές σε μια χώρα χωρίς ευρώ, η… 
________________________________

ΟΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ…

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ Ο ταλαίπωρος  ΔΗΜΑΡ..ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ  ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Φωτιές ανάβει σε ΕΡΤ και κυβέρνηση η απομάκρυνση Σπυρόπουλου
Φωτιές ανάβει σε ΕΡΤ και κυβέρνηση η απομάκρυνση Σπυρόπουλου
Τα καθήκοντά του προσωρινά αναλαμβάνει ο Τζώνη Καλημέρης
από το ΒΗΜΑ
_________________________________

ΘΑΝΑΤΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΤΥΠΟΥ

Ελλιπής η ανεξαρτησία των ΜΜΕ στην Ελλάδα
Ελλιπής η ανεξαρτησία των ΜΜΕ στην Ελλάδα
Τι προκύπτει από την έρευνα Mediadem του ΕΛΙΑΜΕΠ
Η αξιολόγηση της ανεξαρτησίας των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του ερευνητικού προγράμματος Mediadem, καθώς και οι προτάσεις πολιτικής για την ενίσχυση της ανεξαρτησίας των ελληνικών ΜΜΕ.
____________________________________

OI IΣΛΑΝΔΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΣΤΟ BLOGGING

ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ BLOGGERS STHN ISLANDIA

ΙσλανδικΗ σημαΙαΗ Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!
Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται:
– δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν
– μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα
Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών
Η απόφαση της Ισλανδικής Βουλής: IMMI – Icelandic Modern Media Initiative, επιφέρει την αλλαγή 13 προϋπαρχόντων νόμων, αρμοδιότητας 4 υπουργείων!
__________________________________________

ΑΣΤΕΓΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

… Μορφωμένος, με παιδιά…KI  ΑΣΤΕΓΟΣ!

Το πρόσωπο της νέας γενιάς αστέγων... Μορφωμένος, με παιδιά...
«Το πρόσωπο» της νέας γενιάς αστέγων, δηλαδή των ανθρώπων που έως πρότινος είχαν ένα καλό-επαρκές βιοτικό επίπεδο και τώρα είναι χωρίς στέγη, αποκαλύπτει έρευνα που διενεργήθηκε από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στήριξης των αστέγων και αντιμετώπισης κοινωνικού αποκλεισμού «ΚΛΙΜΑΚΑ», από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012, στην περιοχή της Αθήνας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ …Από επιστολή αναγνώστη:

Μην εκπλήτεσθε… είμαι κι εγώ  μάλιστα ως ..παραμορφωμένος.. ΑΣΤΕΓΟΣ!. Οι πολιτικές των λαμόγιων με εκτίναξαν κάθετα από τους ρυθμούς μου, όπου επί μισόν αιώνα εύρυθμα λειτουργούσα.Μάσησα σιωπηλά την κατρακύλα μου..και βρίσκομαι τώρα στο ΑΜΗΝ! .. Σιτίζομαι από το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ  των γνωστών Εθελοντών Αλληλεγγύης … και στεγάζομαι όπου βρίσκω , όπου βολεύομαι… Τώρα έχω κάνει κατάληψη ενός περίσσιου σπιτιού της τ.γυναίκας μου ( που συνεχίζω να αγαπώ)…΄Ομως χθές, μου ζήτησε να της πληρώνω νοίκι, αλλιώτικα να..φύγω! Χαριτωμένο δεν είναι;
Ως που θα φτάνει πια η ανθρώπινη κατάντια…;.Και επειδή ως παραμορωμένος …δεν παίζω … την προκάλεσα να με εγκαλέσει, πως έχω κάνει κατάληψη οικήματός της… ώστε να δούμε ..που στο διάολο… πάμε ως δίποδα!
Μα είμαστε επικατάρατοι…; Και δεν το βλέπουμε!..
Το πρόβλημα , είναι τελικά  η ευτέλειά μας ως ανθρωπίνων σχημάτων… Γι αυτό θρηνώ… 
Η μέγιστη πλάκα είναι ότι κατέφυγα σε μοναστήρι, για αποκόυμπι… Αλλά ούτε οι καλόγεροι με αποδέχτηκαν..διότι λέει… «δεν δεχόμαστε» ..παντρεμένους»… ως καλόγερους…Αν η γυναίκα σας είχε αποθάνει…. τότε κατι θα γινότανε… Το έβαλα στα πόδια .. … Δεν είχα θέση,ούτε στα επουράνια ούτε στα επίγεια….. ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ! ΚΑΙ ΕΝ ΟΥΡΑΝΙΟΙΣ! Αυτό είναι και το πιο χαριτωμένο , σπαρταριστό και θεοπρεπές… και στίγμα καταλυτικό της ανθρώπινης φύσης μας !..ΑΜΗΝ!
:
 
Σχολιάστε

Posted by στο 14 Δεκεμβρίου, 2012 σε ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: